Evelien Pullens

 

 

 

 

 

English

' Niets is meer zoals het was. Voor mijn ogen komt alles tot leven'

Dit is een uitspraak van ÚÚn van mijn studenten na een workshop.
Het geeft de essentie weer van wat ik probeer aan te raken in mijn lessen, teksten of begeleiding. Improvisatievermogen, creativiteit en 'diep raken' zijn mijn gereedschappen om inzicht, ruimte en levenslust op te roepen.

Ik coach mensen individueel met healing & reading bij persoonlijke vragen. Specialisaties in mijn coachings-praktijk zijn de relatie met kinderen en het omgaan met dementie. Situaties waarin de verbale communicatie minimaal is, lenen zich bij uitstek voor 'gesprekken zonder woorden'. Kijk ook op www.4dementie.nl. Daarnaast ben ik verbonden als leraar intu´tieve ontwikkeling aan het Centrum voor Leven en intu´tie te Utrecht.

Voor groepen heb ik een breed palet aan workshops ontwikkeld op het gebied van poppenspel, taal of intu´tieve ontwikkeling. Het aanbod kan aangepast worden aan de doelgroep waar ik mee werk. Ik kan daarbij putten uit ruime ervaring in healing & reading, beeldend theater, creatief schrijven, dans en Indiase cultuur.
Ik werk internationaal als docent beeldend theater of intu´tieve ontwikkeling en heb 12 jeugdboeken gepubliceerd. Het boek 'Waar ik woon, is het oorlog' schreef ik in opdracht van War Child. Regelmatig bezoek ik basisscholen als schrijfster, verhalenvertelster of gastdocent. Vaak wordt ik gevraagd voor taal en spel (taalontwikkeling).