Evelien Pullens

Mijn vader reageert nu heel primair. Alles lijkt te zijn uitvergroot. Door de reading kan ik hem makkelijker accepteren.” Ysbrand

 

Intuitie en dementie
Communiceren met iemand met dementie is niet altijd simpel.Hoe kan je goed afstemmen zodat het contact makkelijker wordt?
Hoe bewaak je je grenzen en kan je beter bij jezelf blijven?
Wat kan je te weten komen over de belevingswereld van iemand met dementie? Intuītie kan je helpen je weg te vinden in dit proces en je laten ervaren dat er in een leven met dementie -vaak de laatste levensfase- nog steeds nieuwe kansen liggen zowel voor jou als voor degenen met dementie.
In het contact met mijn moeder die Alzheimer heeft, ben ik ook persoonlijk veel aan het ontdekken over dementie.Info www.4dementie.nl

Mijn boeken: De vierde dementie en De vijfde dementie
I
n deze boek vertel ik over mjn ervaringen als reader en als dochter. Ik beschrijf mijn visie en wat intuītie kan betekenen in relatie tot iemand met dementie. Het boek is te bestellen bij AnkhHermes

Reading en coaching
Een reading geeft informatie over jou, over de persoon met dementie en over de relatie tussen jullie. Het is mogelijk contact te maken met wezenlijke gevoelens en gedachtes die niet meer geuit kunnen worden,zonder de beperkingen van het dagelijkse leven. Dit kan verzachten en rust geven. Ook brengt de reading vaak onverwachte inzichten in de beweegredenen achter een vast patroon. Dat kan houvast en richting geven en soms ook goede tips.
Het bijzondere van een reading is, dat je vader, moeder, echtgenoot, tante, opa of vriendin met dementie niet zelf aanwezig hoeft te zijn. Op energetisch niveau is er toch contact. Een reading duurt ruim een uur. Voor verdieping en ondersteuning zijn soms meerdere sessies nodig. Ik maak opnames en soms een tekening. Regelmatig wordt me gevraagd te begeleiden in de allerlaatste fase, het levenseinde, om familie en stervende bij te staan.
Reading: 105,- incl btw  Healing op afstand 36,- incl btw

Lezing of workshop voor (mantel)zorgers
Het ontwikkelen van je intuītie kan ruimte en helderheid geven. Eenvoudige oefeningen en visualisaties worden toegepast op actuele vragen: Waar luister je naar in communicatie met iemand met dementie? Hoe vang je een onderliggende boodschap op? Hoe krijg je een vastgelopen situatie weer op stroom?
Soms komen verzorgers nog maar weinig aan zichzelf toe. Kan dat ook anders? Zijn er vaste ideeën die je er van weerhouden naar jezelf te luisteren? Hoe zet je plezier en creativiteit in bij de zorg voor iemand met dementie?

“De reading geeft mij troost en veel meer ruimte. Door de reading kan ik zien dat de relatie met mijn vader niet afgebroken wordt, maar in diepste wezen blijft bestaan. Door dit inzicht snap ik beter hoe we hem kunnen helpen met zijn angst. Het geeft ook een ander perspectief voor mijn moeder en mijn zusjes. Ik ben Evelien heel dankbaar hiervoor.” Marlies

Evelien Pullens
Meer weten over readingen                          
Workshops

Terug