Evelien Pullens

 

 

Intuïtie en dementie
Intuïtie en kinderen/jongeren
Terug

Reading  
Energie is overal en altijd in beweging. In ons westers denken zijn we niet gewend er naar te kijken en er bewust iets mee te doen. Hoewel energie onzichtbaar is, is het met een sterk ontwikkelde intuïtie net zo logisch en nuchter te benaderen als de ‘zichtbare’ wereld. Ik onderzoek de onbewuste lagen en energetische stromen van het menselijk leven en breng daarmee ‘licht’ op onderliggende processen en grote en kleine  levensvragen.  Ik gebruik mijn intuïtie in een reading om mensen te openen waardoor hun eigen weten helderder en herkenbaarder wordt. Dat brengt inzicht, onafhankelijkheid en de mogelijkheid tot verwerking van oude pijn.

Hoe? 
Eenmalig consult: een reading duurt 1 a 1 ½ uur.  Er kan een persoonlijke vraag gesteld worden. In een traject intuïtieve coaching wordt naar aanleiding van een reading bepaald waar we aan gaan werken.

Het is mogelijk via een ander of afstand een reading te geven. Als mensen niet in staat zijn om naar mij toe te komen, gebruik ik skype of telefoon.
Regelmatig wordt mij gevraagd mee te kijken en 'licht' te brengen in de laatste levensfase, om contact te maken met iemand die dementie heeft of bij iemand die stervende is. Dit kan op afstand.
Meer informatie 06-16920019 of info@evelienpullens.nl

Reading: 105.- inclusief
btw

"Ik ervaar Evelien als een zeer integer mens en professional. Ook heel kundig: door haar reading viel er bij mij weer eea op zijn plek, ik begrijp mezelf weer meer. En daardoor kan ik makkelijker met mezelf omgaan. Haar healing was een echte schoonmaak. Nu weken verder voel ik het effect nog steeds." A.L.